ГоловнаСвіт

16 осіб постраждали під час аварії пасажирського автобуса в Німеччині

Автобус виїхав з Данії пізно ввечері напередодні.

Пасажирський автобус компанії Flixbus перекинувся на трасі A19 (Росток - Берлін) в Німеччині, в результаті чого постраждали щонайменше 16 осіб, повідомляє Bild.

Видання зазначає, що автобус, під'їжджаючи до Ростока, спершу з'їхав з дороги, а потім перекинувся в кювет. За даними поліції, шість осіб отримали серйозні поранення, ще 10 отримали легкі травмами. Одного з пасажирів затиснуло в автобусі, йому вдалося вибратися тільки завдяки допомозі рятувальників.

Фото: DPA
Місцева влада повідомила, що в автобусі перебували близько 60 пасажирів. Про стан водія поки що інформації не надходило.

На місці події працюють співробітники екстрених служб і кілька пожежних розрахунків. До місця ДТП прилетіли три рятувальні вертольоти.

Фото: DPA

Прес-секретар Flixbus підтвердила, що це корпоративний автобус далекого прямування. Автобус з більш ніж 60 пасажирами і двома водіями прибув зі Швеції. Згідно з розкладом, ці автобуси починають рейс о 23:40 в Копенгагені (Данія).

Нагадаємо, раніше сьогодні стало відомо про аварію автобуса з дітьми у Франції. Поки водій автобуса зупинився, щоб замінити спущене колесо, в автобус в'їхала вантажівка. Постраждали 9 осіб, загиблих немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram