ГоловнаСвіт

У пасажирського "Боїнга" на Філіппінах під час посадки відвалився двигун

Пасажири і члени екіпажу не постраждали.

У пасажирського "Боїнга" на Філіппінах під час посадки відвалився двигун
Фото: cgtn.com

Пасажирський літак авіакомпанії Xiamen Airlines Boeing 737 здійснив аварійну посадку в аеропорту Маніли на Філіппінах. Про це повідомляє місцеве видання CGTN.

Повідомляють, що літак викотився за межі смуги і перекинувся на бік, потім у нього відвалився лівий двигун. Раніше літак близько години кружляв над аеропортом міста.

Як повідомляє Reuters з посиланням на місцеву владу, всі 157 пасажирів і 8 членів екіпажу живі, ніхто не постраждав. Агентство уточнює, що під час першої спроби приземлення літак втратив контакт з контрольною вежею, і на другому заході не зміг приземлитися на посадкову смугу.

Причини події на цей момент не відомі, аеропорт називає серед можливих причин погану погоду, технічний збій або непорозуміння між пілотами і диспетчерами. Записи про інцидент будуть направлені на експертизу в Сингапур.

Аеропорт Маніли не закривали, хоча кілька рейсів були відкладені через НП.

Нагадаємо, 1 серпня в Мексиці на зльоті впав пасажирський літак Embraer-190, саме повітряне судно розбилося і загорілося, але пасажири встигли покинути лайнер. Ніхто не загинув, декілька людей отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram