ГоловнаСвіт

Трамп визнав втручання Росії в американські вибори

За словами Трампа, на прес-конференції в Гельсінкі з Путіним він "неправильно висловився".

Трамп визнав втручання Росії в американські вибори
Фото: EPA/UPG

Президент США Дональд Трамп погодився з інформацією американських спецслужб про те, що за кібератаками під час виборів 2016 року стояла влада РФ. Про це Трамп заявив після різкої критики його слів, сказаних на зустрічі з Путіним.

Президент заявив, що американо-російські відносини ніколи не були гіршими, ніж сьогодні, але вони почали поліпшуватися і, можливо, будуть поліпшуватися в майбутньому, передає Голос Америки.

За словами Трампа, на прес-конференції в Гельсінкі з Путіним він "неправильно висловився".

Трамп сказав, що, виступаючи в Гельсінкі і торкаючись питання про російське втручання в президентські вибори-2016, він мав на увазі, що не бачив, чому Росія не могла втрутитися в президентські вибори в США.

Президент США наголосив, що повністю довіряє американській розвідспільноті і підтримує її. Він також зазначив, що визнає висновки спецслужб про те, що втручання Росії у вибори було.

Нагадаємо, у столиці Фінляндії Гельсінкі 16 липня пройшла зустріч президентів США і Росії у форматі сам на сам. Зустріч тривала понад дві години.

Після зустрічі лідери дали прес-конференцію, на якій Володимир Путін заявив, що Росія не втручалася у вибори президента США в 2016 році.

13 липня міністерство юстиції США звинуватило 12 співробітників російської розвідки у втручанні у вибори.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram