ГоловнаСвіт

Під час пожежі на фабриці феєрверків у Мексиці загинули 24 людини

Рятувальники і медики, які прибули на місце події, стали жертвами другого вибуху.

У Мексиці в результаті вибухів на фабриці феєрверків загинули щонайменше 24 людини, ще 49 постраждали. Про це повідомляє The Associated Press.

Інцидент стався в місті Тультепек. Серед загиблих четверо пожежників і двоє поліцейських, які приїхали на підприємство після першого вибуху і загинули в результаті другого. Відзначають, що внаслідок вибухів загинули восьмеро жителів міста і шестеро співробітників швидкої допомоги, також відомо про загибель одного неповнолітнього. Особи решти загиблих не встановлені.

За даними адміністрації муніципалітету, всього в Тультепеку сталося чотири вибухи. Надзвичайна подія сталася в районі, де офіційно дозволено виробництво феєрверків, а не в одній з численних підпільних майстерень по сусідству. Тультепек вважається одним з головних центрів виготовлення піротехніки в Мексиці, частину її виробляють там нелегально.

Президент Мексики Енріке Пенья Ньєто висловив співчуття сім'ям загиблих і побажав якнайшвидшого одужання постраждалим.

Нагадаємо, в грудні 2017 року під час щорічного різдвяного карнавалу "Лас-Паррандас-де-Ремедіос" вибухнув феєрверк. Під час вибуху постраждали не менш ніж 39 осіб, у тому числі шестеро дітей віком від 11 до 15 років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram