ГоловнаСвіт

Чотири туристи загинули в Грузії під час річкового сплаву (оновлено)

Громадян України серед загиблих немає.

Чотири туристи загинули в Грузії під час річкового сплаву (оновлено)
Фото: getur.ru

Четверо рафтерів, у тому числі троє іноземних туристів, загинули під час спуску річкою Чорохі у високогірній Аджарії на території Грузії. Про це пише видання "Новости-Грузия" з посиланням на прес-службу місцевого МВС.

Нещасний випадок стався в п'ятницю в Хелвачаурському районі. У човні було шестеро людей. За попередньою інформацією, човен перекинувся - і всі вони опинилися в гірській річці.

Одразу по прибуттю рятувальники виявили тіла трьох загиблих, а трохи пізніше - тіло ще однієї людини.

"Відбулася справжня трагедія. Серед загиблих - троє іноземних туристів, імовірно слов'яни. Один із загиблих - наш співвітчизник", - сказав журналістам мер Хелвачаурі Джумбер Вардманідзе.

Кримінальну справу порушено за статтею "Заподіяння смерті через необережність", що карається обмеженням волі на строк до 5 років або позбавленням волі на строк від 2 до 4 років.

Оновлення. Серед загиблих і постраждалих під час рафтингу в горах Грузії туристів громадян України немає. Про це повідомила речник Міністерства закордонних справ Мар'яна Беца в Twitter.

"Оновлення щодо трагедії в Грузії: за інформацією офіційних органів, громадян України серед загиблих і постраждалих в горах Грузії немає", - написала вона.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram