ГоловнаСвіт

Організатори зустрічі Трампа та Кім Чен Ина не можуть вирішити, хто оплатить готель лідера КНДР

Кім Чен Ин планує зупиниться в готелі вартістю шість тисяч доларів за добу.

Організатори зустрічі Трампа та Кім Чен Ина не можуть вирішити, хто оплатить готель лідера КНДР
Фото: golos.io

Організатори зустрічі лідерів США Дональда Трампа та Північної Кореї Кім Чен Ина не можуть вирішити питання про оплату готелю, в якому повинен зупинитися північнокорейський глава держави. Про це пише The Washington Post, посилаючись на свої джерела.

За словами співрозмовників агентства, Пхеньян попросив оплатити проживання Кім Чен Ина "іноземну держава". США готові покрити всі рахунки, однак Вашингтон стурбований тим, що Північна Корея може сприйняти це як образу.

Кім Чен Ин планує зупинитися у п'ятизірковому готелі біля гирла річки Сінгапур Fullerton, вартість якого становить шість тисяч доларів. Для вирішення питання з проживанням делегації з КНДР, США хочуть запропонувати заплатити під час саміту владі Сінгапуру.

Нагадаємо, 1 липня президент США Дональд Трамп остаточно вирішив зустрітися з лідером КНДР Кім Чен Ином у Сінгапурі 12 червня. Лідер США зазначив, що більше не хоче використовувати термін "максимальний тиск" щодо КНДР, оскільки справи йдуть добре, і пообіцяв не вводити нові санкції проти Північної Кореї.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram