ГоловнаСвіт

Міноборони РФ повідомило про загибель у Сирії 4 російських військових

Дату обстрілу у відомстві не повідомили.

Міноборони РФ повідомило про загибель у Сирії 4 російських військових
Фото: informnapalm.org

Четверо російських військових загинули в Сирії в результаті бою в провінції Дейр-ез-Зор. Про це з посиланням на міноборони РФ повідомляє "Интерфакс".

"Два російських військових радники, які керували вогнем сирійської батареї, загинули на місці. Ще п'ять російських військовослужбовців отримали поранення і були оперативно доставлені в російський військовий госпіталь. Військові медики до кінця боролися за життя двох поранених військовослужбовців, але врятувати їх не вдалося. Командування всіх російських військовослужбовців подало до державних нагород", - заявили у військовому відомстві.

За даними міністерства, бій відбувся в провінції Дейр ез-Зор у темний час доби. Дату обстрілу в Міноборони РФ не повідомили.

Раніше 27 травня інтернет-портал "Чита.ру" повідомив, що в Сирії загинули чотири військовослужбовці із Забайкальського краю. За інформацією джерел видання, загиблі входили до складу артилерійської бригади, яку обстріляли чотири дні тому.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що американське видання The New York Times оприлюднило докладну хронологію бою американських військових з російськими найманцями ПВК Вагнера в сирійському Дейр-ез-Зорі 7 лютого 2018.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram