ГоловнаСвіт

Актор Г'ю Ґрант одружується з матір'ю трьох своїх дітей

За плечима в 57-річного актора кілька гучних романів.

Актор Г'ю Ґрант одружується з матір'ю трьох своїх дітей
Фото: EPA/UPG

Британський актор Г'ю Ґрант оголосив, що готується до свого першого весілля. 57-річний артист одружується з телепродюсером зі Швеції Анною Еберштейн, повідомляє ВВС.

Ґрант і Еберштейн разом уже багато років. 2012 року майбутня дружина народила Ґрантові сина, а 2015 - дочка. Пара має ще одну дитину, народжену вже 2018 року, але її стать й ім'я журналістам невідомі.

Загалом дітей у Ґранта п'ятеро. Ще двох - хлопчика Фелікса і дівчинку Табіту - народила його колишня партнерка Тінглан Хон.

Ґрант, якого нерідко називали одним із найбажаніших наречених Голлівуду, здобув собі репутацію затятого холостяка. 57-річний актор відрізняється від більшості своїх побратимів по цеху тим, що жодного разу не був одружений.

За плечима у Ґранта-холостяка кілька гучних романів. Він зустрічався з актрисами Сандрою Буллок і Дрю Беррімор, а також продюсером Джемаймою Ган.

Пік акторської слави Ґранта припав на 1990-ті роки. Тоді він зіграв одну з головних ролей у романтичній комедії "Чотири весілля і один похорон", історичній драмі "Розум і почуття", фільмах "Ноттінг-Гілл", де його партнеркою була Джулія Робертс, і "Щоденник Бріджит Джонс" із Рене Зельвеґер.

Нагадаємо, в суботу, 19 травня, принц Гаррі і американка Меґан Маркл одружилися у Вінздорі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram