ГоловнаСвіт

Цукерберг погодився на пряму трансляцію зустрічі з Європарламентом

Засновник Facebook завтра відзвітує перед європейськими лідерами.

Цукерберг погодився на пряму трансляцію зустрічі з Європарламентом
Основатель Facebook Марк Цукерберг во время слушаний в Сенате, 10 апреля 2018.
Фото: EPA/UPG

Зустріч Європарламенту з генеральним директором Facebook Марком Цукербергом транслюватиметься в прямому ефірі. До такого рішення прийшли парламентські чиновники і компанія після обговорення розбіжностей з приводу закритого слухання, повідомляє Reuters.

Президент Європарламенту Антоніо Таяні, якого критикували за публічне обговорення проблем конфіденційності, написав у Twitter, що це "чудова новина", що Цукерберг погодився на зустріч з трансляцією в реальному часі.

Прес-служба Facebook опублікувала заяву, в якій стверджує, що в компанії "з нетерпінням чекають на зустрічі і будуть раді, що вона буде транслюватися в прямому ефірі".

Цукерберг зустрінеться з Таяні і лідерами партій в Брюсселі у вівторок. На середу запланована зустріч Цукерберга з президентом Франції Еммануелем Макроном.

Нагадаємо, засновник американського медіа-гіганта захищатиме в Європі компанію після скандалу з продажем персональних даних британської політичної консалтингової компанії, яка працювала над виборчою кампанією президента США Дональда Трампа.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram