ГоловнаСвіт

У Баку знову загорілася Trump Tower (оновлено)

Займання почалося на останніх поверхах.

У центрі Баку почалася пожежа в одній з найвищих будівель Азербайджану. Про це повідомляє haqqin.az.

Займання сталося на верхніх поверхах будівлі. Зараз вогнем охоплено з 13 по 20 поверхи. На місце події стягнуто пожежні бригади.

Будівля, яку раніше називалася Trump Tower, являє собою 130-метрову вежу. Вона є однією з п'яти найвищих споруд Азербайджану.

2016 року після обрання Дональда Трампа президентом США, з назви будівлі прибрали Trump Tower. 

Оновлено 15:25. Внаслідок пожежі в бізнес-центрі в Баку, відомому як Trump Tower, постраждала одна людина, повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на завідувача відділенням токсикології Клінічного медичного центру №1 Азера Магсудова, пише Интерфакс.

"Внаслідок пожежі отруєння димом зазнала одна людина, котра зараз перебуває під нашим наглядом", - сказав Магсудов.

До гасіння пожежі було залучено шість пожежних розрахунків МНС. У відомстві офіційно поки що не повідомляли про причини пожежі та постраждалих. 

Оновлення 21:20. Будівля Trump Tower загорілася вдруге за день, пише vesti.az.

Фото: vesti.az

На місці події підрозділи протипожежної служби МНС країни намагаються ліквідувати загоряння. Вдень їм для цього знадобилося близько трьох годин. Згоріло близько 400 квадратних метрів скловати під пластиковим облицюванням будівлі.

Зведення 33-поверхової будівлі почалося 2008 року. Відкриття готелю було заплановане на літо 2015 року, однак так і не відбулося, будівля стоїть пусткою. Хмарочос входить у п'ятірку найвищих будівель Азербайджану. Після перемоги Дональда Трампа на виборах президента США 2016 року від використання імені бізнесмена в назві висотки було вирішено відмовитися.Нагадаємо, раніше на стоянці в Дніпрі загорівся автомобіль з двома людьми всередині.      

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram