ГоловнаСвіт

Постраждалий на канатній дорозі в Грузії українець в реанімації

Його стан оцінюють як стабільно важкий.

Постраждалий на канатній дорозі в Грузії українець в реанімації
Авария на канатной дороге на горнолыжном курорте в Грузии
Фото: http://ura-inform.com

Громадянин України, який постраждав в результаті аварії на канатній дорозі гірськолижного курорту Гудаурі в Грузії, перебуває в реанімації, лікарі оцінюють його стан як стабільно важкий.

Про це повідомив лікар тбіліського Національного медичного центру імені Гудушаурі Ніколоз Карцивадзе, передає Радіо Свобода.

Лікар зазначив, що двоє пацієнтів, яких скерували в медичний центр після аварії на канатній дорозі в Гудаурі, вже покинули клініку. Таким чином, лікування в медцентрі Гудушаурі зараз продовжують п'ятеро постраждалих, зокрема українець, якому потрібна операція.

"Четверо з них перебувають у відділенні неврології і нейрохірургії. Їхній стан стабільний і, найімовірніше, сьогодні або завтра їх випишуть", - повідомив лікар.

16 березня на гірськолижному курорті Гудаурі в Грузії зламалася канатна дорога. В результаті аварії кілька гондол з туристами з'їхали до нижньої станції канатної дороги і зіткнулися одна з одною.

МВС Грузії і управління розвитку курортів Мінекономіки країни заявляли про вісім постраждалих, в яких переважно переломи і забої. Водночас Ека Набашвілі, віце-президент гірськолижного курорту розповіла про 10 постраждалих. З них - чотири українці.

Серед причин аварії розглядають відключення електроенергії, проте компанія Energo-Pro Georgia заявляє, що на курорті Гудаурі такі факти були зафіксовані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram