ГоловнаСвіт

У непальському аеропорту розбився пасажирський літак

На борту перебували 71 пасажир і кілька членів екіпажу.

В аеропорту столиці Непалу Катманду під час посадки розбився пасажирський літак бангладеської авіакомпанії US-Bangla Airlines. Є жертви.

За даними BBC, на борту перебували 71 пасажир і кілька членів екіпажу. Частина з них вижила (за різними даними - 14-17 осіб), але загальна кількість загиблих однаково вимірюється десятками.

Фото: EPA/UPG

Відомо, що літак викотився зі смуги під час посадки, після чого стався вибух. На фотографіях з місця події видно, що лайнер розвалився на кілька частин. Місцеві ЗМІ повідомляють, що розбився Bombardier Dash 8 Q400.

Нагадаємо, що 11 березня в Ірані розбився Bombardier Challenger 604, на якому з дівич-вечора в Дубаї поверталася дочка голови турецького холдингу Başaran з сімома подругами.

18 лютого в Ірані розбився літак ATR 72 авіакомпанії Aseman Airlines. На його борту перебували 66 осіб - 60 пасажирів і шість членів екіпажу.

11 лютого неподалік від Москви розбився Ан-148 "Саратовских авиалиний" . На борту літака перебували 65 пасажирів і шість членів екіпажу. Всі вони загинули.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram