ГоловнаСвіт

Пасажирський літак Ан-148 розбився у Підмосков'ї (оновлено)

На борту перебувала 71 людина.

Пасажирський літак Ан-148 розбився у Підмосков'ї (оновлено)
Место падения самолета Ан-148
Фото: Telegram-канал «360tv»

Пасажирський літак "Саратовських авіаліній" зазнав аварії після вильоту з московського аеропорту "Домодєдово" в Орськ. Про це повідомило "Интерфаксу" джерело в екстрених службах.

"Імовірно, літак розбився в районі села Аргунове. Шансів вижити у членів екіпажу та пасажирів не було", - сказало джерело.

Раніше джерело повідомило "Интерфаксу", що Ан-148 зник з екранів радарів після вильоту з Москви в Орськ. Зв'язок з екіпажем встановити не вдалося.

На борту перебувала 71 людина - 65 пасажирів і шість членів екіпажу.

Очевидці повідомили в екстрені служби про падіння літака в Раменському районі Підмосков'я.

Пізніше стало відомо, що літак Ан-148, який розбився, експлуатувався вісім років.

"Літак був проведений менш ніж вісім років тому і раніше експлуатувався в авіакомпанії "Росія", де літав, зокрема на іноземних напрямках, а пізніше був переданий "Саратовським авіалініям", - сказало джерело.

Також відомо, що літак зник з радарів через 2 хвилини після вильоту з аеропорту Домодєдово.

Оновлено. 15:25 У Слідчому комітеті РФ повідомили про порушення справи за фактом аварії - за статтею про порушення правил експлуатації повітряного транспорту, пише "Медуза".

Як СК, так і прес-секретар губернатора Оренбурзької області Сергій Шермецинський підтверджують, що в літаку було понад 60 осіб.

О 15:43 (мск) МНС РФ підтвердило інформацію про катастрофу літака Ан-148 у Раменському районі Підмосков'я.

"Сьогодні в Раменському районі Московської області поблизу н.п. Степанівське зазнав аварії літак Ан-148, що виконував рейс № 703 сполученням: Домодєдово - Орськ. До місця падіння негайно прибули пожежно-рятувальні підрозділи МНС Росії, бригади швидкої медичної допомоги та інші служби екстреного реагування ", - йдеться в повідомленні на сайті МНС РФ.

Джерело "Интерфаксу" каже, що літак міг зіткнутися з поштовим вертольотом на зльоті. Поруч з літаком знайшли уламки вертольота "Пошти Росії".

Нагадаємо, раніше на авіашоу в Сінгапурі літак врізався у загородження і загорівся.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram