ГоловнаСвіт

Навальний розповів про "секс-мисливицю", пов'язану з Дерипаскою, яка переслідує його

Команда Навального викрила заступника голови уряду Росії в зв'язку з робітницями ескорт-служби.

Навальний розповів про "секс-мисливицю", пов'язану з Дерипаскою, яка переслідує його
Фото: стоп-кадр

Фонд боротьби з корупцією Олексія Навального опублікував розслідування про дівчину на прізвисько Настя Рибка, яка серед інших дівчат у відвертому вбранні неодноразово з'являлися в штаб Навального, щоб влаштувати провокації під об'єктивами журналістів Life.ru, які "випадково проходили повз". 

Про це повідомляють на сайті Навального.

Сам Навальний охарактеризував це розслідування так: "Це ганьба. Сором і дно. Ну і корупція, звичайно ж".

Вивчивши Instagram дівчат, співробітники ФБК з'ясували, що вона приїхала з білоруського міста Бобруйськ і стала, як вона сама зізнається, "майстром спокушання" і "мисливицею за олігархами".

У Instagram Рибка опублікувала безліч фотографій з російським мільярдером Олегом Дерипаскою. Про цей зв'язок раніше писали в жовтих ЗМІ. В одному з ток-шоу Настя сама зізнається, що є працівницею ескорт-служби і "проходила кастинг" для зустрічі з олігархом.

Однак з Instagram дівчата співробітники ФБК також з'ясували, що Рибка в числі інших дівчат-моделей плавала на яхті Дерипаски, де зустрілася з якимось Сергієм Едуардовичем, в якому команда Навального впізнала заступника голови уряду Росії Сергія Приходька - не надто відомого, але дуже впливового політика.

"І цього самого Приходька ми бачимо на яхті олігарха в компанії Насті Рибки й інших дівчат з ескорт-агенції. Якщо вам стало погано вже на цьому моменті, видихніть, відпочиньте пару хвилин. Далі буде реально гірше, - попереджає Навальний. - Ми купили КНИГУ, яку Настя Рибка опублікувала за результатами цієї подорожі. Там описано аж до дат, годин і хвилин усе, що відбувалося на цій яхті. І, повірте мені, якщо у вас є можливість перемогти свою цікавість і не читати - не читайте. Побережіть психіку, в книзі занадто багато подробиць і описів. Занадто".

Ознайомившись з текстом цієї захоплюючої книги, команда Навального дійшла висновку, що мова саме про Приходько. У книзі Рибки Дерипаска названий Русланом Золотовим, а Приходька вона називає "Папою".

Також наводиться низка доказів, які підтверджують, що Дерипаска і Приходько дійсно плавали на яхті в 2016 році з дівчатами. "Олігарх катає на власній яхті чиновника найвищого рангу - це хабар. Олігарх оплачує все це свято, включаючи дівчат з ескорт-агентств, - це, не повірите, теж хабар", - зазначає Навальний. 

Опозиціонер також нагадує, що команда ФБК раніше виявила у власності Приходька будинок площею 1,5 тис. квадратних метрів на ділянці 3 гектари. "Все це коштує, за найнижчою оцінкою, більш ніж 300 млн рублів", - зазначає антикорупціонер.

"Приходько, за законами жанру, декларує величезні доходи у дружини (так, у нього є дружина), але і тут проблема. Бізнесу в дружини немає, на неї записана частка в підмосковному яхт-клубі (?!), який нічого не заробляє.  І більше нічого, - йдеться в розслідуванні. - Моральний бік цієї історії я спочатку хотів оминути, а потім подумав: ну якого біса? Не може найвищого рангу чиновник, який відповідає за міжнародну політику, проводити відпустку на яхті з олігархом і повіями. Це ганьбить всю країну. А якщо вони шпигунки? Ми ж в кільці ворогів!"

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram