ГоловнаСвіт

Bloomberg повідомив про розлучення дочки Путіна

Тихонова і Шамалов на запити ЗМІ не відповіли.

Bloomberg повідомив про розлучення дочки Путіна
Екатерина Тихонова
Фото: kashin.guru

Гадана дочка президента РФ Володимира Путіна Катерина Тихонова і член ради директорів компанії "Сибур" Кирило Шамалов розлучилися.

Про це агентству Bloomberg розповіли чотири людини, знайомі із ситуацією.

Причин розлучення Тихонової та Шамалова Bloomberg не наводить.

Кирило Шамалов - син Миколи Шамалова, якого називають другом Путіна. За інформацією Reuters, Тихонова і Шамалов одружилися в лютому 2013 року. Весілля пройшло на гірськолижному курорті "Ігора" під Петербургом, співвласник якого, за даними агентства, - бізнесмен Юрій Ковальчук. Його називають другом Путіна.

Шамалов і Тихонова на запити Bloomberg не відповіли. Інформацію про їхнє розлучення також не прокоментував прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, представники "Газпромбанку" і Леонід Міхельсон, основний власник "Сибуру". У 2015 році голова правління "Газпромбанку" Андрій Акімов розповів агентству Рейтер, що Тихонова є дочкою Путіна.

У квітні 2017 року Шамалов продав свою частку в "Сибурі". «Ведомости» оцінили його дохід від продажу частки приблизно в $100 млн. У грудні 2017 року рада директорів "Сибуру" обрав Кирила Шамалова сьомим членом правління на термін до лютого 2019 року. Зі складу ради директорів компанії Шамалов вийшов у 2015 році, коли став її другим найбільшим акціонером, придбавши понад 20% акцій у бізнесмена Геннадія Тимченка.

Bloomberg зазначає, що, незважаючи на своє розлучення з донькою Путіна і продаж частки в компанії "Сибур", Шамалов може опинитися в новому списку санкцій США, куди, за попередньою інформацією, потраплять люди, наближені до російського президента.

Нагадаємо, що в січні 2016 року Forbes назвав зятя Путіна доларовим мільярдером.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram