ГоловнаСвіт

У Німеччині партії домовилися обмежити прийом біженців

Про механізми обмеження поки що не повідомляють.

У Німеччині партії домовилися обмежити прийом біженців

Блок Християнсько-демократичного та Християнсько-соціального союзів і Соціал-демократична партія Німеччини домовилися про обмеження міграції на попередніх консультаціях щодо формування коаліції.

Про це повідомляє Deutsche Welle

Партії домовилися, що приплив біженців буде обмежено на рівні не вище 180-220 тис. осіб на рік. Про механізми обмеження поки що не повідомляють.

Окрім того, сторони вирішили зняти повну заборону на возз'єднання біженців, які вже прибули до Німеччини, з їхніми сім'ями. Однак у цьому питанні діятиме обмеження в тисячу осіб на місяць.

У проекті домовленостей, який ще може бути змінено, йдеться про те, що в обмін на дозвіл возз'єднання сімей Німеччина зменшить на ту ж цифру кількість біженців, яких країна приймає з Греції та Італії відповідно до домовленостей ЄС.

Об'єднання сім'ї буде застосовуватися тільки до шлюбів, укладених до від'їзду мігрантів, і тільки за умови, що зацікавлені особи не вчинили жодних злочинів і у випадках, коли буде очевидно, що біженцям не вдасться скоро повернутися додому.

Питання міграції було одним із ключових на попередніх консультаціях про формування коаліції, які тривали впродовж цього тижня за зачиненими дверима. Після узгодження всіх питань партії можуть перейти до офіційної частини переговорів.

Як повідомляли раніше сьогодні, в Німеччині завершилися переговори з приводу формування "великої коаліції".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram