ГоловнаСвіт

У Москві затримали американського журналіста

Американський оглядач працює в Росії близько 20 років.

У Москві співробітники поліції затримали американського журналіста Майкла Бома.

Про це повідомляє "П'ятий  канал"

Про затримання Бома у Twitter написав журналіст і активіст Іліас Меркурі. За його словами, причиною затримання стало те, що американський журналіст не мав реєстрації.   

Телефон Бома виявився недоступним для дзвінків. РЕН ТВ також повідомляє, що в журналіста не знайшли реєстрації.

Бом працює в Росії близько 20 років, був співробітником газети The Moscow Times. Часто виступає в політичних ток-шоу на російських телеканалах.

У різний час Бом був учасником "Вечора з Володимиром Соловйовим", "Поєдинку" і "60 хвилин" на телеканалі "Россия-1", "Час покаже" і "Перша студія" на "Первом канале", "Список Норкіна", "Місце зустрічі" на НТВ, "Право голосу" і "Право знати!" на ТВЦ, а також інших передач.

Нагадаємо, раніше в грудні Мін'юст РФ заніс до списку іноземних агентів "Голос Америки", "Радіо "Свобода" (РСЕ / РС), телеканал "Настоящее время", татаро-башкирську службу "Радіо Свобода", "Сибирь.Реалии", "Idel .Реалии", "Фактограф", "Кавказ. Реалии" і "Крим.Реаліі".

Закон про ЗМІ-іноагенти було ухвалено після того, як США зажадали від російського телеканалу RT зареєструватися як іноагент. RT виконав цю вимогу. Після цього RТ позбавили акредитації в Конгресі США.       


Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram