ГоловнаСвіт

У центрі Лондона евакуювали дві станції метро

Будь-яких слідів підозрюваних, пострілів або постраждалих поліція не виявила.

У центрі Лондона евакуювали дві станції метро

У поліцію Лондона надійшли повідомлення про стрілянину в метро, повідомляється в твіттері поліції метрополітену.

"Поліція о 16:38 отримала кілька повідомлень про постріли, що сталися на Оксфорд-стріт і на станції метро Oxford Circus. Поліція відреагувала так, ніби інцидент пов'язаний з тероризмом. Збройні і неозброєні офіцери перебувають на місці і перебувають в контакті з колегами з британської транспортної поліції", - йдеться в повідомленні.

Сама станція закрита, відбувається евакуація. Людей, які перебувають в зоні інциденту, закликали зайти в будівлю і залишатися всередині до подальших вказівок, а також уникати Оксфорд-стріт.

"До теперішнього моменту поліція не виявила будь-яких слідів підозрюваних, пострілів або постраждалих. Співробітники поліції все ще перебувають на місці подій", - повідомляє відомство.

За словами кореспондента Русской службы Би-би-си, що перебуває на місці подій, поліцейське оточення починається на перехресті Ріджент-стріт і Маргарет-стріт. Над місцем події видно два вертольоти. До району прибули поліцейський спецназ, машини швидкої допомоги.

"Люди стоять і спостерігають, в якийсь час був напад паніки, коли люди почали тікати", - додає наш кореспондент. Постраждалих на місці подій не видно.

Крім Оксфорд-серкус закрита прилегла станція Бонд-стріт.

Очевидці викладають в соцмережі відеозаписи, на яких видно людей,що тікають у паніці, і велику кількість поліцейських, а також чутні крики.

Один з очевидців в розмові з Рейтер зазначив, що в час, коли це сталося, на Оксфорд-стріт була велика кількість людей, які прийшли в магазини на розпродажу в "Чорну п'ятницю".

Нагадаємо, 15 вересня на станції "Парсонс Грін" лондонського метро прогримів вибух, в результаті якого постраждали щонайменше 29 осіб. Відповідальність за теракт взяло на себе терористичне угруповання "Ісламська держава".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram