ГоловнаСвіт

Суд відмовив Манафорту в звільненні з-під домашнього арешту

Наступне засідання призначене на 11 грудня.

Суд відмовив Манафорту в звільненні з-під домашнього арешту
Манафорту
Фото: politeka.net

Суддя відмовила екс-голові передвиборної кампанії Дональда Трампа Полу Манафорту у звільненні з-під домашнього арешту, повідомляє телеканал CNN за підсумками засідання суду, що відбувся в понеділок у Вашингтоні.

Суддя заявила, що "у неї немає достатньої інформації" про фінансовий стан обвинуваченого і його ділового партнера Річарда Гейтса, щоб зняти домашній арешт. Вони обидва повинні залишатися під домашнім арештом і носити спеціальний датчик, що передає інформацію про їх місцезнаходження.

За словами судді, вона сподівається отримати більше інформації про фінансові справи і справжній розмір статків обвинувачених і повернеться до цього питання на наступному засіданні, яке призначене на 11 грудня.

Манафорта поміщено під домашній арешт тиждень тому. Йому і його діловому партнеру Ріку Гейтсу пред'явлені звинувачення з 12 пунктів, включаючи відмивання грошей і відсутність реєстрації іноземного агента при заняттях лобістською діяльністю в інтересах іноземного уряду. Звинувачення вважає, що Манафорт  заробив десятки мільйонів доларів на лобізмі в інтересах Партії регіонів і екс-президента Віктора Януковича, а потім сховав ці кошти від оподаткування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram