ГоловнаСвіт

Манафорт запропонував $12 млн за звільнення з-під домашнього арешту

Також він запропонував обмежити його пересування Нью-Йорком, Вашингтоном, Флоридою до суду.

Манафорт запропонував $12 млн за звільнення з-під домашнього арешту
Фото: politeka.net

Колишній керівник передвиборного штабу президента США Дональда Трампа Пол Манафорт запропонував 12 млн доларів у вигляді нерухомості й активів зі страхування життя за звільнення його з-під домашнього арешту. Про це пишуть агентства Reuters і Associated Press з посиланням на матеріали суду, передає Голос Америки.

У заяві від 4 листопада Манафорт також запропонував обмежити його пересування Нью-Йорком, Вашингтоном, Флоридою до суду за звинуваченнями на його адресу.

2 листопада суд у США відхилив прохання Манафорта про звільнення його від домашнього арешту. Суддя у Вашингтоні відкинула таке саме прохання його колеги Ричарда Гейтса, що проходить з ним в одній справі. Обох звинувачуються у відмиванні коштів, отриманих за консультації українській Партії регіонів, її лідерові та колишньому президентові України Віктору Януковичу.

Манафорт і Гейтс заявляли, що ризику їхньої втечі немає і що значний фінансовий статок є достатньою гарантією, що вони не будуть ухилятися від подальших судових слухань.

30 жовтня Окружний суд округу Колумбія відпустив обох затриманих під домашній арешт і заставу. Для Манафорта вона становила 10 млн доларів, для Гейтса - 5 млн доларів. Обидва не визнали себе винними в жодному зі звинувачень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram