ГоловнаСвіт

Міністр оборони Британії подав у відставку

Феллон визнав, що його поведінка в минулому не відповідала стандартам, заведеним серед військових.

Міністр оборони Британії подав у відставку
Фото: lenta.ru

Міністр оборони Великобританії Майкл Феллон подав у відставку, визнавши, що його поведінка в минулому не відповідала стандартам, заведеним серед військових.

Джерела Бі-бі-сі кажуть, що його рішення не пов'язане з новими або якимось конкретними скаргами на його адресу.

Останніми днями в британському парламенті широко обговорювалася культура сексуальних домагань.

"Останніми днями з'явилося чимало тверджень про членів парламенту, зокрема і про мою минулу поведінку. Багато з них неправдиві, але я визнаю, що в минулому я не відповідав високим вимогам, які ми покладаємо на Збройні сили, які я маю честь представляти", - йдеться в заяві Фэллона про відставку, оприлюдненій канцелярією прем'єр-міністра Великобританії.

Раніше журналістка Джулія Гартлі-Брюер заявила, що 15 років тому якийсь чоловік на вечері під час конференції Консервативної партії неодноразово намагався помацати її за коліно, в результаті чого їй довелося пригрозити вдарити його по обличчю. Газета The Sun з'ясувала, що цим чоловіком був Феллон.

У жовтні публікація історій трьох жінок про домагання з боку продюсера Гарві Вайнштейна стала причиною серйозного скандалу в Голлівуді. Американська кіноакадемія ухвалила рішення виключити продюсера Гарві Вайнштейна зі своїх лав.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram