ГоловнаСвіт

Україна отримала доступ до Логістичної електронної бази даних НАТО

Опрацьовують питання приєднання України до низки інших партнерств Організації НАТО з підтримки і постачання.

Україна отримала доступ до Логістичної електронної бази даних НАТО
НАТО
Фото: emigrant-ussr.ucoz.ru

Україна отримала доступ до Логістичної електронної бази даних НАТО.

Про це йдеться на сайті Міноборони України.

"Участь у Партнерстві з підтримки спільного управління предметами постачання надасть Україні доступ до Логістичної електронної бази даних НАТО, за допомогою якої можна буде здійснювати обмін інформацією між державами-членами щодо потреб Збройних Сил у матеріально-технічних засобах і участь у відповідних тендерах НАТО, проводити онлайн-закупівлю широкого спектру матеріально-технічних засобів (спорядження й індивідуальні засоби захисту військовослужбовця, обладнання польового табору, засобів протидії саморобним вибуховим пристроям і розмінування, оптико-електронні прилади, засоби зв'язку", - йдеться в повідомленні.

Також тепер можливо здійснювати оперативний обмін надлишковим майном між державами-учасниками; створювати спільні/багатонаціональні запаси матеріально-технічних засобів.

Зараз опрацьовують питання приєднання України до низки інших партнерств Організації НАТО з підтримки і постачання, що сприятиме глибшому інтегруванню Збройних Сил України в систему забезпечення матеріально-технічними засобами держав-членів НАТО.

Ця подія стала черговим кроком до поглиблення співпраці між Україною та Організацією НАТО з підтримки і постачання, підкреслюють у Міноборони.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram