ГоловнаСвіт

Посольство США запропонувало росіянам отримувати американські візи в Києві

Заявники не зобов'язані бути резидентами України, але повинні фізично перебувати в країні.

Посольство США запропонувало росіянам отримувати американські візи в Києві
Фото: finance.obozrevatel.com

Жителі Російської Федерації можуть отримувати американські візи в посольстві США в Києві.

Про це повідомляють на сайті посольства США в Україні.

"Особи, які зазвичай проживають у Росії, але які не можуть звернутися по візу в США своєчасно, можуть подати заявку в Києві. Заявники не зобов'язані бути резидентами України для отримання візи, але повинні фізично перебувати в Україні під час подання заяви та отримання візи, оскільки ми не можемо приймати заяви від громадян поштою, поки вони перебувають за межами України", - йдеться в повідомленні.

Відзначають, що заявники повинні вказати місцеву адресу в Україні - адресу готелю, родичів, офісу - під час запису на співбесіду.

"Зверніть увагу, що заявник або його представник повинні сплатити візовий збір у Райффайзен Банку в Україні до призначення візового інтерв'ю. Якщо візу схвалено, видача паспорта можлива тільки в межах України", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Сполучені Штати з 23 серпня призупинили видачу неімміграційних віз по всій Росії. Як повідомляли, з 1 вересня 2017 року співбесіди для отримання неімміграційної візи США будуть проводитися тільки в посольстві США в Москві. Співбесіди для отримання неімміграційної візи в консульствах США в Санкт-Петербурзі, Єкатеринбурзі та Владивостоці припинені до подальшого повідомлення.

Жителі окупованого Росією Криму також повинні звертатися по американську візу в Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram