ГоловнаСвіт

У Сирії вбито двох російських військових

Автомобільна колона російського центру з примирення ворогуючих сторін зазнала мінометного обстрілу. 

У Сирії вбито двох російських військових
Российские военные в Сирии
Фото: syria.mil.ru

Двоє російських військовослужбовців загинули внаслідок мінометного обстрілу в провінції Дейр-ез-Зор на північному сході Сирії.

Про це повідомили в Міноборони РФ.

"Військовослужбовці контрактної служби супроводжували автомобільну колону російського центру з примирення ворогуючих сторін. При проходженні в провінції Дейр-ез-Зор автомобільна колона зазнала мінометного обстрілу терористів ІДІЛ", - йдеться в повідомленні прес-служби міністерства, передає російське  Федеральне агентство новин.

Внаслідок обстрілу один військовослужбовець загинув одразу, ще один помер у шпиталі після зазнаних поранень. 

В оборонному відомстві також додали, що потерпілий при обстрілі військовослужбовець був оперативно доставлений до шпиталю, де медики зробили все можливе, щоб врятувати життя бійцю, проте травми виявилися несумісними з життям.

Нагадаємо, на початку серпня агентство Рейтер повідомило, що від початку 2017 року в Сирії загинули щонайменше 40 росіян. Агентство, посилаючись на інформацію, отриману від рідних і близьких загиблих, пише, що за останні сім місяців у Сирії загинули 21 приватний військовий фахівець і 17 військових із Росії. Про статус ще двох осіб невідомо.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram