ГоловнаСвіт

Ізраїль пропонує українцям, які порушили безвізовий режим, виїхати з країни

Порушникам, які звернулися до влади Ізраїлю з проханням про добровільне повернення, дадуть час на збори.

Ізраїль пропонує українцям, які порушили безвізовий режим, виїхати з країни

Служба реєстрації населення і імміграції МВС Ізраїлю в рамках програми добровільної репатріації іноземних громадян, які порушили імміграційне законодавство країни, в тому числі шляхом незаконного працевлаштування, пропонує покинути свою території українцям, які продовжують перебувати нелегально.

Про це повідомляє консульський відділ Посольства України в Ізраїлі на своїй сторінці у Facebook.

Зазначають, що ця програма передбачає сприятливий режим виїзду для такої категорії порушників: людина, яка звернеться з проханням про добровільне повернення, не утримується в імміграційних центрах до дати виїзду, їй надається певний час (до двох тижнів) для зборів і вирішення справ на території Ізраїлю, а також такій особі надається безкоштовний авіаквиток для повернення на батьківщину.

У разі необхідності продовження паспортних документів або їх втрати заявником співробітники програми сприяють їхньому оформленню у взаємодії з посольством України.

Посольство України наполегливо рекомендує громадянам України скористатися цією можливістю, щоб уникнути подальших ускладнень, пов'язаних з порушенням місцевого законодавства.

Як повідомляли в серпні, Україна залишається в трійці країн-лідерів за кількістю репатріантів в Ізраїль.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram