ГоловнаСвіт

17 людей загинули в Росії через падіння в море автобуса з робітниками (оновлено)

Він упав зі споруджуваного пірсу на Таманському півострові.

14 людей загинули сьогодні вранці в російському селищі Волна (Краснодарський край) унаслідок падіння автобуса зі споруджуваного пірсу в Чорному морі.

Про це повідомили "Інтерфаксу" в місцевому управлінні МНС Росії. 

Фото: mchs.gov.ru

"Сьогодні о 08.07 (мск) надійшло повідомлення про з'їзд автобуса зі споруджуваного пірсу в н.п. Волна Темрюкського району. Негайно на місце події для проведення пошуково-рятувальних робіт і ліквідації наслідків ДТП виїхали пожежно-рятувальні підрозділи МНС Росії та інші служби екстреного реагування.  За попередньою інформацією, є постраждалі. На місці події водолази проводять пошуково-рятувальні роботи", - повідомляється на сайті МНС.

Вдалося врятувати понад 20 чоловік.

Автобус належав компанії, яка будує пірс для компанії "Таманьнафтогаз". Він перевозив вахтових робітників. У Слідчому комітеті Росії заявили, що, за попередніми даними, причиною падіння автобуса в море стала ДТП.  

Оновлення. За уточненими даними, виявлено тіла 17 загиблих. Врятовано 33 людини, більшість із них доправлено до Темрюкської центральної районної лікарні, найважчого потерпілого відправили вертольотом до Краснодара. 

Фото: mchs.gov.ru

Ймовірною причиною ДТП з автобусом у Краснодарському краї назвали відмову гальм. У соціальних мережах очевидці події, зокрема, повідомляють, що водій автобуса намагався загальмувати за допомогою коробки передач, але її розірвало на швидкості. Машину розвернуло, вона вдарилася об бетонний відбійник споруджуваного причалу і перекинулася в море.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram