ГоловнаСвіт

Білий дім анонсував важливу заяву Трампа

Американський лідер виступить з промовою на військовій базі "Форт Маєр".

Білий дім анонсував важливу заяву Трампа
Белый дом
Фото: wall.alphacoders.com

Президент США Дональд Трамп сьогодні зробить важливу заяву для народу, щоб, згідно з повідомленням Білого дому, пояснити "стратегію Америки в Афганістані та Південній Азії".

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

У повідомленні Білого дому зазначено, що Трамп виступить із промовою на військовій базі "Форт Маєр" біля Вашингтона, її транслюватимуть у прямому ефірі, починаючи з 21:00 за місцевим часом.

У суботу, 19 серпня, американський лідер заявив, що його адміністрація прийняла рішення щодо війни в Афганістані, яка триває 16 років.

Наступного дня після наради з членами команди з національної безпеки в резиденції Кемп-Девід, яка відбулася 18 серпня, Трамп написав у "Твіттері": "Провів важливий день у Кемп-Девіді з нашими талановитими генералами і військовими лідерами. Прийнято безліч рішень, у тому числі і щодо Афганістану". Тоді президент не подав жодних подробиць.

Прес-секретар Трампа Сара Хакабі Сандерс заявила 18 серпня, що нова стратегія буде "захищати інтереси Америки" в Південній Азії, зазначивши, що її деталі будуть оголошені пізніше.

Нагадаємо, що в серпні "Талібан" застеріг Трампа від відправлення додаткових військ у Афганістан.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram