ГоловнаСвіт

Російського священика затримали в Білорусі в притоні з повіями, - ЗМІ

Він сказав дружині, що їде до монастиря. 

Російського священика затримали в Білорусі в притоні з повіями, - ЗМІ
Фото: 47news.ru

У білоруському місті Вітебськ днями був затриманий російський священик за підозрою в організації перевезення повій з Білорусі до РФ.

Про це пише петербурзьке видання 47news.

Батюшка Микола Кіреєв 2 серпня виїхав із селища імені Морозова під Санкт-Петербургом, сказавши дружині, що вирушає в паломницький вояж по Московській області. Останній раз дзвонив близько години дня 3 серпня і повідомив, що їде до монастиря. Після цього на дзвінки Микола більше не відповідав і сам не телефонував, тому його дружина ввечері 4 серпня звернулася в поліцію із заявою про зникнення.

Як з'ясувалося, священик був не в Московській області, а в Білорусі. В обласному управлінні Слідчого комітету Білорусі 47news розповіли, що батюшка був затриманий під час облави на притон, де в той момент перебували повії, при цьому священик не був відвідувачем. "Все, що ми наразі почули, це слова "він збирався вивезти до міста Санкт-Петербурга жінок", - пише видання.

Ієрей поміщений в ІТТ, стосовно нього порушено кримінальну справу за ст. 241 КК Білорусі (організація заняття проституцією).

У Виборзькій єпархії, до якої належить храм, де служить отець Миколай, про цю історію дізналися від журналістів. Протоієрей Діонісій, помічник єпископа Виборзького і Приозерського Ігнатія, повідомив лише, що чути про подібне сумно. "Будемо уточнювати, що сталося. Коментувати в цій ситуації будь-що не є можливим", - відповів він.

Нагадаємо, 2016 року в одному з тернопільських нічних клубів помітили архієпископа УАПЦ.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram