ГоловнаСвіт

У Росії горів недобудований стадіон до ЧС-2018

"Самара-Арена" є однією з основних арен майбутньої світової футбольної першості.

У Росії горів недобудований стадіон до ЧС-2018
Фото: EPA/UPG

У Самарі (Росія) сьогодні вранці несподівано загорівся стадіон "Самара-Арена", який будують для проведення матчів ЧС-2018 з футболу

Про це повідомляє агентство "Интерфакс-Поволжье". 

Пожежа на спортивному об'єкті почалася о 09:09 за місцевим часом, а площа займання становила 25 квадратних метрів. Стадіон на годину огорнув густий чорний дим, однак рятувальникам МНС вдалося загасити пожежу за півгодини.

За даними регіонального центру МНС, на стадіоні, де тривають будівельні роботи, загорілися дерев'яні піддони та пластикові труби. Через подію будівництво "Самара-Арени" було тимчасово призупинено, однак серйозної шкоди стадіону не заподіяно.

"Самара-Арена" є однією з основних арен майбутньої світової футбольної першості. Стадіон прийме шість матчів, включаючи один поєдинок російської національної команди на груповому етапі.

Нагадаємо, на іншому багатостраждальному стадіоні ЧС-2018, "Зеніт Арені" в Санкт-Петербурзі, безпосередньо під час матчу протік дах. Спортивний майданчик відкрили цього року, однак спостерігачі FIFA вже заявили, що стадіон не відповідає вимогам організації.

ЧС-2018 з футболу пройде в Росії з 14 червня по 15 липня 2018 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram