ГоловнаСвіт

Мартін Шульц опинився на рекламі ремонту вікон у Росії

Шульца зображено в оголошенні під іменем шведського технолога Тіма Еріксона.

Мартін Шульц опинився на рекламі ремонту вікон у Росії
Фото: скриншот Spiegel

Рекламне оголошення з фотографією кандидата в канцлери ФРН і колишнього голови Європарламенту Мартіна Шульца було виявлено на сторінках російської газети "Вечерняя Москва".

Відповідне відкриття зробили журналісти німецького видання Spiegel. В оголошенні Шульц запевняє споживачів, що міняти дерев'яні вікна на пластикові недоцільно і пропонує ремонт вікон за шведською технологією.

Рекламний банер з'явився в розділі газети "Будинок. Будівництво. Ремонт", опублікований від імені ТОВ "Ренесант", і Мартіна Шульца зображено там під іменем шведського технолога Тіма Еріксона.

Коли співробітники видання подзвонили в компанію, на іншому кінці дроту вони почули запевнення, що фірма дійсно є спільним російсько-шведським підприємством і Тім Еріксон є її співробітником.

Однак коли до справи долучилося Агентство німецької преси, власники реклами не змогли надати контакти Тіма Еріксона, хоча запевняли, що ім'я Мартіна Шульца чують уперше, додає німецьке видання WUV.

Як припускають у Spiegel, ідея використовувати для реклами ремонту фото кандидата в канцлери могла виникнути через представницький зовнішній вигляд Шульца - окуляри, лисина і впевненість у собі.

Нагадаємо, що в кінці січня Шульца висунули кандидатом на посаду канцлера Німеччини. Він стане головним конкурентом Ангели Меркель на майбутніх 24 вересня виборах у Бундестаг.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram