ГоловнаСвіт

Путін пояснив, чому приховує своїх дітей і онуків

Президент РФ стверджує, що обидві його дочки живуть у Росії.

Путін пояснив, чому приховує своїх дітей і онуків
Владимир Путин
Фото: kremlin.ru

Президент РФ Володимир Путін під час "прямої лінії" розповів про своїх дітей і онуків і пояснив, чому він приховує інформацію про них.

"Мої дочки живуть у Росії, в Москві. Онуки в мене є. Живуть нормальним життям. Дочки займаються наукою і освітою. Я не хочу, щоб вони росли якимись принцами крові, я хочу, щоб вони нормальними людьми виросли. Для цього потрібне пересічне спілкування в дитячих колективах. Варто мені тільки сказати - вік, ім'я - вони відразу будуть ідентифіковані, їх не залишать у спокої, це завдасть шкоди розвитку дитини. Тому все в мене нормально, я прошу мене зрозуміти правильно. У мене недавно другий онук народився", - розповів він.

Путін раніше розповів про своїх онуків в інтерв'ю американському режисерові Оліверу Стоуну. Стоун запитав у розмові з президентом РФ, чи любить він своїх онуків. Путін відповів, що любить, але в нього немає достатньо часу, щоб погратися з ними.

Напередодні "Центр управління розслідуваннями" опублікував відеозапис, на якому нібито присутня внучка Путина. Головред ЦУР Андрій Коняхін пояснив, що це відео було взято з акаунту "ВКонтакте" Марії Воронцової - імовірно, старшої доньки Путіна, яка зараз живе в Голландії під іншим іменем. На відео, знятому в будинку в Ново-Огарьово 2013 року, з'являється її дитина, якій зараз п'ять років, стверджує ЦУР.

У розслідуванні The New Times зазначалося, що Марія заміжня за голландським бізнесменом Йоррітом Фаассеном. Вона чотири рази змінювала прізвище. У 2011 році вона під прізвищем Воронцова закінчила факультет фундаментальної медицини МДУ, потім вступила до аспірантури ендокринологічного наукового центру (ЕНЦ) МОЗ.

Bloomberg і Reuters писали, що молодша дочка Путіна, Катерина Тихонова, керує фондом "Іннопрактика", який займається проектом створення наукової долини МДУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram