ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Число загиблих через ураганний вітер в Москві і області зросло до 14

Сім'ям загиблих від ураганного вітру в столиці виплатять компенсацію в розмірі мільйона рублів.

Число загиблих через ураганний вітер напередодні збільшилося до 14 осіб у Москві й області.

Ще одну жертву виявили в Підмосков'ї, повідомила "Интерфаксу" офіційний представник Слідчого комітету Росії Світлана Петренко.

"Станом на 09:00 вівторка встановлено, що в результаті ураганного вітру в Москві і Підмосков'ї 29 травня сукупно загинуло 14 осіб - 11 в Москві і 3 в Московській області", - розповіла Петренко, додавши, що число постраждалих ще уточнюють.

Раніше повідомляли, що в Москві загинули 11 людей і близько 170 постраждали через ураганний вітер. Крім того, загинули 11-річна дівчинка в селищі Кратово Раменського району і 57-річний чоловік із села Путілково Красногорського району.

Мер Москви Сергій Собянін заявив, що сім'ям загиблих від ураганного вітру в столиці виплатять компенсацію в розмірі мільйона рублів ($17,6 тис.).

ЗМІ розповіли, що багато москвичів не отримували попереджень про погіршення погоди, тому що МНС попросило операторів зв'язку розіслати повідомлення про ураган тільки в деякі райони міста. У прес-службі "Мегафону" підтвердили "Медузі", що відомство попросило повідомити про ураган тільки частину міста. Представник МНС у розмові з виданням заявив, що відомство доручило операторам попередити населення за допомогою СМС-розсилки.

Як повідомляли напередодні, в Московській області ураган зніс 44-метрову піраміду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram