ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Під час нападу на приймальню ФСБ у Хабаровську загинули співробітник і відвідувач (оновлено)

Нападника вбили.

Під час нападу на приймальню ФСБ у Хабаровську загинули співробітник і відвідувач (оновлено)

У Хабаровську під час нападу на приймальню ФСБ загинули співробітник спецслужби і відвідувач.

Про це повідомляє "Интерфакс" з посиланням на заяву ФСБ.

Нападника вбили. У момент нападу в приймальні ФСБ перебували два відвідувачі. Загиблий - громадянин однієї з країн СНД, ще одна людина постраждала. "21 квітня о 17:02 за місцевим часом у приймальню Управління ФСБ Росії в Хабаровському краю увійшов невідомий і, не перетинаючи встановлену зону технічного контролю, почав стріляти по людях, які перебували в приймальні", - повідомили в Центрі громадських зв'язків ФСБ.

Джерело РБК в спецслужбі повідомило, що в будівлю Хабаровського управління ФСБ увійшов невідомий чоловік зі зброєю і відкрив вогонь. За його словами, під час нападу постраждали щонайменше три людини.

Оновлено: ФСБ встановила особу нападника на приймальню ФСБ у Хабаровську. Ним виявився житель Хабаровська 1999 року народження Конєв А.В. Є інформація про його приналежність до неонацистської групи, повідомляє "Интерфакс".

17:50. Конєв А.В. до нападу на УФСБ у Хабаровську викрав у стрілецькому клубі зброю, застреливши інструктора. Про це повідомив Центр громадських зв'язків (ЦГЗ) ФСБ Росії, передає "Интерфакс". За даними служби, йдеться про карабін "Сайгак" і два пістолети.

За даними джерела РБК у ФСБ, у стрілецькому клубі викрадено всю зброю і убито інструктора. Загалом, уточнило джерело в правоохоронних органах, вкрадено 40 одиниць зброї. За його словами, йдеться про клуб "Хаммер".

Директор клубу Микола Михайлюк не зміг ані підтвердити, ані спростувати РБК інформацію про вкрадену з клубу зброю і вбивство інструктора.

Як повідомив "Интерфакс", з посиланням на поінформоване джерело, правоохоронні органи розслідують обставини групового нальоту на місцевий тир "Хаммер". У результаті, за даними співрозмовника агентства, було викрадено близько 25 одиниць вогнепальної зброї - пістолетів і карабінів. За даними джерела, під час нападу убили охоронця. Нападників було понад десять осіб, зазначив він.

За даними "Интерфакса", співробітники поліції затримали одного з підозрюваних у нападі на стрілецький клуб у Хабаровську.

"Під час оперативно-розшукових заходів встановлено та затримано на орендованій квартирі одного з імовірних злочинців. При обшуку в нього виявлено та вилучено бойовий автомат із патронами, за попередніми даними, викрадений під час нападу на тир", - сказало джерело агентства.

За його інформацією, затриманий є 29-річним уродженцем Ставропольського краю. Раніше він не був судимий.

Нагадаємо, що в березні будівлю ФСБ в Інгушетії обстріляли з гранатомета. Нападники втекли з місця події.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram