ГоловнаСвіт

Reuters повідомило про загибель російського майора в Сирії (оновлено)

За інформацією агентства, російські військові потрапили під артилерійський обстріл.

Reuters повідомило про загибель російського майора в Сирії (оновлено)
Российские военные на авиабазе в Сирии
Фото: syria.mil.ru

У Сирії загинув російський військовослужбовець, майор Сергій Бордов.

Про це повідомляє агентство Рейтер із посиланням на колишнього товариша по службі Бордова В'ячеслава Павлюченка і джерело, близьке до Чорноморського флоту.

"Вони потрапили під артилерійський обстріл. Двоє наших російських військовослужбовців і двоє сирійських солдатів загинули", - розповів Павлюченко. Імені другого загиблого російського військовослужбовця він не уточнив.

Він додав, що обстріл стався у вівторок, 18 квітня. За інформацією Рейтер, Бордов служив у ВМФ Росії.

Павлюченко заявив, що не знає, чим займався і на якій посаді був у Сирії Бордов. Він додав, що два роки тому Бордов був командиром розвідувальної роти.

Оновлення. У Міністерстві оборони РФ підтвердили загибель російського офіцера в Сирії, повідомляє

Інтерфакс.

Згідно з повідомленням, російський військовий радник майор Сергій Бордов загинув у Сирії в результаті нападу бойовиків на військовий гарнізон урядових військ.

У Міноборони РФ заявили, що повідомлення деяких ЗМІ про загибель в Сирії двох російських військовослужбовців не відповідають дійсності.

Нагадаємо, раніше цього тижня агентство Рейтер повідомило, що Росія занизила в трати в боях за Пальміру учетверо. Агентство має дані про загибель 21 солдата. Пізніше Міноборони Росії назвало "брехливими" дані про заниження втрат РФ у Сирії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram