ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Медведєв назвав розслідування фонду Навального "брехливим продуктом"

"Брехливі продукти політичних пройдисвітів не коментую".

Медведєв назвав розслідування фонду Навального "брехливим продуктом"
Дмитрий Медведев
Фото: EPA/UPG

Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв, відповідаючи на запитання депутата КПРФ Миколи Коломейцева про розслідування Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального, назвав публікацію "брехливим продуктом".

"Я на цю тему вже висловлювався. Брехливі продукти політичних пройдисвітів не коментую і вважаю, що шановна мною КПРФ і повинна цього дотримуватися", - сказав Медведєв, повідомляє "Новая газета".

Після відповіді Медведєва слово взяв спікер Держдуми В'ячеслав Володін.

"До речі, один раз від цього країна вже постраждала, в першу чергу КПРС, тому висновки треба робити", - додав він.

Нагадаємо, на початку березня ФБК опублікував фільм-розслідування "Він вам не Дімон", в якому стверджувалося, що Медведєв бере участь у корупційних схемах, а також користується приватними будинками і яхтами, які, ймовірно, оформлені на структури і осіб, близьких до голови російського уряду.

Сам Медведєв прокоментував розслідування ФБК тільки 4 квітня. За його словами, подібні "нападки" вигідні людям, "які мають конкретні політичні цілі". Прем'єр додав, що розслідування, на його думку, "спонсорують приватні інвестори", які прагнуть "витягнути людей на вулиці".

Пізніше депутати Держдуми від КПРФ Денис Парфьонов і Олексій Курінний заявили, що фракція ініціює процедуру парламентського розслідування щодо Медведєва. Однак парламентарії не підтримали ідею.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram