ГоловнаСвіт

У Казахстані вбили чемпіона світу з пауерліфтингу

У спортсмена залишилися дружина і маленька дитина.

У Казахстані вбили чемпіона світу з пауерліфтингу
Фото: http://gorodkerch.com

У місті Кокшетау в Казахстані вбили чемпіона світу з пауерліфтингу Євгена Галузинського.

Про це "Интерфаксу" повідомили в прес-службі обласного департаменту внутрішніх справ.

За словами свідка злочину Олега Бойка, в ніч на 14 березня вони разом з Галузинським чекали на машину біля одного магазину. Бойко і Галузинський збиралися їхати додому. Студенти, які проходили повз них, вступили з ними в словесну перепалку. Суперечки переросли в бійку, спортсмен отримав ножові поранення і помер на місці.

"Ми всі будемо стежити за результатом цієї кримінальної справи, щоб ці малолітні відморозки відповіли за законом. Хлопець ішов додому, нікого не чіпав й отримав ножові поранення, а в нього дружина і маленька дитина", - підкреслив директор обласної школи вищої спортивної майстерності Аян Шокен.

Зараз за фактом злочину ведеться досудове розслідування. Як повідомляють у департаменті, один студент перебуває під вартою, інших відпустили під підписку про невиїзд.

Галузинський був чемпіоном світу з пауерліфтингу серед юнаків, а також багаторазовим переможцем і призером чемпіонатів Казахстану. У вересні 2009 року на молодіжному ЧС з пауерліфтингу в Бразилії він установив чотири світові рекорди.

Як повідомляли раніше сьогодні, киянин убив матір і два місяці прожив з тілом у квартирі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram