ГоловнаСвіт

У Лондоні активісти захопили особняк російського олігарха

Активісти розгорнули на будівлі плакат "Антиуряд США у вигнанні".

У Лондоні активісти захопили особняк російського олігарха
Фото: SWNS.com

У Лондоні активісти самовільно вселилися в порожній особняк російського мільярдера Андрія Гончаренка з метою зробити з нього притулок для бездомних.

Про це повідомляє The Telegraph

Відзначається, що маєток коштує понад 15 млн фунтів стерлінгів, належить російському мільярдерові та розташований на одній з найдорожчих і ексклюзивних вулиць Британії.

Відзначається, що особняк в районі Белгравії, зведений на початку 1820 рр., стоїть порожнім з моменту його купівлі в 2014 році російським олігархом Гончаренком.

"Ми оглянули будинок перед тим, як захопити його, і побачили, що він належить російському олігарху, тому ми припустили, що шкода, яка могла би бути завдана цьому будинку, - ніщо в порівнянні з користю для громади бездомних", - прокоментували активісти, які перебувають тут вже три дні.

Крім того, активісти розгорнули на будівлі плакат "Антиуряд США у вигнанні".

Як повідомляє видання, особняк в Белгравії є одним з чотирьох будинків, придбаних Гончаренком у Лондоні за останні три роки.

Нагадаємо, в травні 2016 року поліція Лондона конфіскувала $22 млн у рамках розслідування відмивання грошей російським угрупуванням.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram