ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Невідомі вбили в лікарні нападників на поліцейських у Грозному, - "Кавказький вузол"

Жителі Чечні припускають, що може йтися про позасудові страти.

Невідомі вбили в лікарні нападників на поліцейських у Грозному, - "Кавказький вузол"
Архив
Фото: EPA/UPG

Трьох підозрюваних у нападі на поліцейських у столиці Чечні Грозному, госпіталізованих із пораненнями, вбили невідомі люди.

Про це повідомляє "Кавказький вузол" з посиланням на джерело в Міністерстві охорони здоров'я Чечні.

За словами співрозмовника видання, 25 грудня в лікарні відключили світло, після чого одного із затриманих витягли на вулицю і вбили озброєні люди. Двоє інших поранених, хлопець і дівчина, також, за його словами, були вбиті. Про долю четвертого затриманого не повідомляють.

Як стверджує видання, інформація про смерть поранених викликала в Чечні широкий резонанс: жителі республіки припускають, що може йтися про позасудові страти.

Прес-секретар голови Чечні Альві Карімов відмовився коментувати інформацію "Кавказького вузла", заявивши, що видання "завжди пише неправду".

У ніч на 18 грудня в Грозному було вчинено декілька нападів на поліцейських. За словами голови Чечні Рамзана Кадирова, під час спецоперації було вбито сім імовірних нападників, ще чотирьох затримали. За даними "Кавказького вузла", загинули четверо поліцейських. "Нова газета" повідомила про трьох убитих співробітників ДАІ.

Відповідальність за напад узяло на себе терористичне угруповання "Ісламська держава".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram