ГоловнаСвіт

В Теннесі розбився легкий літак, троє загиблих

Причини аварії встановлюють.

В Теннесі розбився легкий літак, троє загиблих
Архив
Фото: Wikipedia

У результаті падіння легкого літака в американському штаті Теннессі загинули всі, хто перебував на борту, зокрема дитина.

Про це йдеться в повідомленні Associated Press.

Зазначають, що літак моделі Cessna 182 упав у горах на сході Теннессі. Він виконував політ у понеділок, прямуючи до місцевого аеропорту Гетлінберг-Піджен Фордж. Розвідувальний політ Національної гвардії штату виявив літак у Національному парку гірського масиву Грейт-Смокі близько 4:45 вечора вівторка за місцевим часом.

За офіційною інформацією, на борту легкого літака перебували двоє чоловіків віком 41 і 42 роки, а також 8-річний хлопчик. Усі троє були жителями іншого штату - Флориди.

Як зазначили у Федеральному управлінні цивільної авіації, один із членів сім'ї загиблих зв'язався з агентством, коли літак не прибув у пункт призначення очікуваної пори.

Рятувальні команди працюватимуть на місці катастрофи в середу, тіла повинні пройти ідентифікацію. Причини аварії встановлюють.

Нагадаємо, 25 грудня в Чорному морі розбився російський військовий літак Ту-154, на якому в Сирію летіли артисти ансамблю пісні і танцю російської армії ім. Александрова і дев'ять представників російських ЗМІ. Рятувальники виявили тіла декількох загиблих у районі катастрофи Ту-154. Слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу за фактом аварії літака Міноборони.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram