ГоловнаСвіт

Кремль заявив про відсутність пріоритетних версій катастрофи Ту-154

За останніми даними, рятувальники знайшли тіла 11 загиблих і понад 150 уламків Ту-154.

Кремль закликав дочекатися офіційних висновків розслідування катастрофи літака Ту-154.

Поки що немає пріоритетної версії авіакатастрофи, сказав прес-секретар президента Дмитро Пєсков, повідомляє "Дождь".

"Поки не отримує розвитку жодна з версій. Міністр (транспорту РФ Максим, - ред.) Соколов учора говорив, що розглядають усі версії. Але, як ви знаєте, версія про теракт - вона далеко не на перших позиціях", - сказав Пєсков.

Він додав, що зараз усі концентруються на пошукових роботах. "Головне - це завершення пошукових робіт, щоб з'ясувати всі обставини цієї катастрофи", - сказав Пєсков.

Раніше Соколов повідомив, що до аварії літака могли призвести технічний стан або помилка пілотування. Він додав, що теракт не розглядають серед основних версій.

Ту-154, що належав Міністерству оборони Росії, зазнав аварії в Чорному морі через дві хвилини після вильоту з Адлера. На борту перебували 92 людини, в тому числі військові, цивільні службовці, члени армійського ансамблю пісні і танцю, які мали дати концерт для військових у Сирії, журналісти та лікар Єлизавета Глінка.

За останніми даними, рятувальники знайшли тіла 11 загиблих і понад 150 уламків Ту-154. Уранці 26 грудня в Москву прибув перший літак із тілами жертв.

Напередодні Міноборони РФ повідомило, що літак перед вильотом був технічно справним. За даними відомства, пілот, який керував Ту-154, неодноразово літав цим маршрутом і був досвідченим льотчиком.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram