ГоловнаСвіт

Стюардеса, що вижила після падіння з висоти 10 км, померла у віці 66 років

Вулович виявилася єдиною, хто вижив із 28 пасажирів і членів екіпажу після того, як літак вибухнув у повітрі.

Стюардеса, що вижила після падіння з висоти 10 км, померла у віці 66 років
Фото: rajnikantvscidjokes.in

У Сербії  померла колишня стюардеса Весна Вулович, що вижила після того, як її літак вибухнув у повітрі на висоті 10 тисяч метрів.

66-річну Вулович у її власній квартирі в Белграді знайшли друзі. Причину її смерті ще не повідомили, передає Радіо Свобода

Весна Вулович - володарка світового рекорду висоти для тих, хто вижив під час вільного падіння без парашута за версією Книги рекордів Гіннесса. Літак McDonnell Douglas DC-9-32 (рейс JAT 367) вибухнув на висоті 10 тис. 160 м. Весна Вулович виявилася єдиною, хто вижив із 28 пасажирів і членів екіпажу після падіння уламків на землю. На момент катастрофи стюардесі було 23 роки.

У слідства були підозри, що вибуховий пристрій було підкладено у вантажній секції літака під час запланованої зупинки в Данії, але жодних арештів у зв'язку з можливим терактом не відбулося.

Вулович упала в засніжених горах тодішньої Чехословаччини. Вона дістала тяжкі травми, серед яких перелом основи черепа і дві зламані ноги.

Через кілька років після порятунку Вулович сказала, що незважаючи на аварію вона і далі любить подорожувати і не боїться літати.

Як повідомлялося, пасажир літака, що загорівся в Дубаї, через тиждень виграв у лотерею $1 млн.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram