ГоловнаСвіт

Трамп визначився з майбутнім прес-секретарем Білого дому

45-річний Шон Спайсер шість років був директором із комунікацій Республіканського комітету.

Трамп визначився з майбутнім прес-секретарем Білого дому
Трамп
Фото: EPA/UPG

Обраний президент США Дональд Трамп призначить директора з комунікацій Національного республіканського комітету Шона Спайсера на посаду прес-секретаря Білого дому.

Про це повідомляє CNN із посиланням на заяву перехідного штабу Трампа.

Прес-секретар передвиборної кампанії Трампа Хоуп Хікс стане директором зі стратегічних комунікацій, а Джейсон Міллер, який займав посаду представника Трампа, - директором із комунікацій. За соціальні мережі в Білому домі буде відповідати Ден Скавіна.

45-річний Спайсер провів останні шість років на посаді директора з комунікацій Республіканського комітету. 28-річна Хікс відповідала за зв'язки з громадськістю в бізнесі Іванки Трамп, а потім - у передвиборній кампанії Трампа. Скавіна познайомився з Трампом, працюючи помічником у гольф-клубі, а потім став генеральним менеджером Національного гольф-клубу Трампа. У лютому Скавіна був призначений відповідальним за соціальні мережі в його передвиборному штабі.

Дональд Трамп отримав перемогу на виборах президента США 8 листопада, випередивши свою суперницю Гілларі Клінтон за кількістю отриманих голосів вибірників. Його інавгурація запланована на 20 січня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram