ГоловнаСвіт

Польський учасник російського ток-шоу отримав $800 компенсації за удар по обличчю під час зйомок

Мацейчук хоче передати ці гроші притулку для тварин.

Польський учасник російського ток-шоу отримав $800 компенсації за удар по обличчю під час зйомок
Фото: скрин youtube/TV Center

Томаш Мацейчук з Польщі отримав компенсацію в розмірі 50 тисяч рублів (близько 800 доларів) від телеканалу ТВЦ після того, як його в ефірі програми "Право голосу" вдарив екс-нардеп ВРУ Ігор Марков. Про це повідомляє телеканал "Дождь".

У листопаді під час зйомок програми "Право голосу" Мацейчук заявив, що "українці теж хочуть жити як нормальні люди, а не в лайні, як ви [росіяни]". Ведучий програми Рома Бабаян сказав журналістові, щоб той "пішов звідси нафіг". Потім Мацейчука обступили гості студії, один з яких, колишній одеський депутат Ігор Марков, ударив його по обличчю.

"Телеканал ТВЦ перепросив і дав мені компенсацію - 50 тисяч рублів. Я хочу передати ці гроші притулку для тварин", - розповів Мацейчук.

При цьому він визнав, що йому не варто було промовляти фразу про те, що росіяни "живуть у лайні".

"Я усвідомлюю свою помилку і розумію, що це слово не повинно було з'явитися в ефірі. Але я просто не витримав. Я тут [в Росії - ред.] перебуваю вже третій тиждень і постійно чую образи", - сказав журналіст.

Зазначимо, що у квітні СБУ заборонила Мацейчуку в'їзд в Україну на п'ять років. Мацейчук відомий своїми провокаційними репортажами про Україну, в яких називав українців "фашистами". Мацейчук працював на проросійського пропагандиста Анатолія Шарія під час референдуму в Нідерландах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram