ГоловнаСвіт

Путін вручив Сігалу російський паспорт

Американський актор і президент РФ зустрілися в Кремлі.

Путін вручив Сігалу російський паспорт

Американський актор Стівен Сігал зустрівся в Кремлі з президентом Росії Володимиром Путіним, який вручив акторові його російський паспорт.

Про це повідомляє Російська служба Бі-бі-сі.

"У вас багато друзів у нашій країні, є і професійні плани. Наявність громадянства Росії, російського паспорта, полегшує, звичайно, спілкування з друзями і реалізацію цих планів", - сказав Путін на зустрічі з актором.

Як повідомлялося, Путін підписав указ про надання російського громадянства Стівену Сігалу на початку листопада.

Нагадаємо, Сігал є частим гостем в Росії, прес-секретар Путіна Дмитро Песков відзначав, що актор і російський президент - "давні друзі". Західні ЗМІ повідомляли про бажання Путіна зробити Сігала почесним консулом РФ у Каліфорнії й Арізоні, а віце-прем'єр РФ Дмитро Рогозін пропонував герою голлівудських бойовиків брати участь у просуванні російської зброї за кордоном.

Відомий своєю проросійською позицією Сігал також побував у анексованому Криму, де приміряв майку із зображенням Путіна.

У серпні Стівен Сігал побував з неофіційним візитом в Білорусі, де поспілкувався з президентом Олександром Лукашенком і продегустував моркву, а також інші овочі. Крім того, виявилося, що Сігал має білоруське коріння.

Крім того, в січні Сігал отримав сербське громадянство. Це сталося після візиту актора з приводу тренувань спецназу місцевої поліції.

Раніше російське громадянство отримали актор Жерар Депардьє, боксер Рой Джонс-молодший і боєць змішаних єдиноборств Джефф Монсон. На потрапляння в список зарубіжних знаменитостей, які отримали російський паспорт, претендує і італійська актриса Орнелла Муті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram