ГоловнаСвіт

Німеччина відмовила в притулку біженцям, які назвали доньку Ангелою Меркель

Сім'ю можуть змусити покинути межі ЄС.

Німеччина відмовила в притулку біженцям, які назвали доньку Ангелою Меркель
Фото: dailymail.co.uk

Німецька влада відмовила в наданні притулку сім'ї мігрантів із Сирії, які назвали новонароджену дочку на честь канцлера Німеччини Ангели Меркель, повідомляє Газета.RU з посиланням на The Daily Mail.

Мамон аль-Хамза, його дружина Тема і дочка Ангела Меркель мешкали в місті Менхенгладбах в очікуванні дозволу залишитися в країні на законних підставах. Проте вони отримали лист, в якому сказано, що їхнє прохання відхилили.

Тепер протягом найближчого року сім'я буде змушена покинути Німеччину і ЄС в першу пройдену ними дорогою у ФРН безпечну для проживання країну, якою, швидше за все, є Туреччина.

Біженці прибули в Німеччину 2015 року. Їхня донька народилася в німецькому місті Дуйсбург у грудні. Її вирішили назвати на честь канцлера з поваги до імміграційної політики «відчинених дверей», завдяки якій вони змогли попросити про притулок.

Зазначають, що вони можуть залишитися в країні ще двічі по два роки, а якщо їм вдасться влаштуватися на роботу і довести добре знання німецької мови, то їм можуть дозволити залишитися в країні.

Раніше в грудні минулого року повідомляли, що німецький суд відмовив у наданні притулку американському солдату-дезертиру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram