ГоловнаСвіт

Трамп пообіцяв підготувати "справедливий і чесний" законопроект про імміграцію

Обраний президент США пообіцяв залишити вибори і звинувачення Клінтон у справі про листування позаду.

Трамп пообіцяв підготувати "справедливий і чесний" законопроект про імміграцію
Трамп
Фото: EPA/UPG

Обраний президент США Дональд Трамп хоче підготувати "справедливий і чесний" законопроект про імміграцію і зайнятися іншими важливими питаннями, залишивши позаду вибори і кримінальне переслідування своєї колишньої суперниці Гілларі Клінтон.

Про це він сказав в інтерв'ю The New York Times.

"Я думаю, що зараз потрібно підготувати такий законопроект про імміграцію, який був би справедливим, чесним і так далі. Я багато чим хотів би зараз зайнятися", - сказав Трамп.

Республіканець також неодноразово наголосив, що хоче залишити вибори і звинувачення на адресу Гілларі Клінтон у справі про листування позаду, вважаючи питання охорони здоров'я, імміграції та інші важливішими, ніж ситуація з колишньою суперницею в гонці за президентське крісло, родині якої президент не хоче завдавати шкоди.

"Вона (Клінтон, - ред.) через багато пройшла. І сильно постраждала в багатьох сенсах. І я не хочу завдавати їм шкоди будь-яким чином. Ця передвиборна кампанія була дуже важкою", - зауважив політик.

Нагадаємо, 7 листопада ФБР припинило розслідування про електронне листування Клінтон.

У березні 2015 року стало відомо, що Клінтон, яка займала пост держсекретаря США з 2009-го по 2013 рік, надсилала робочі листи з особистої електронної пошти, а не з урядової. Сама Клінтон стверджує, що в особистому листуванні не передавала секретної інформації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram