ГоловнаСвіт

У США привели поліцію в підвищену боєготовність через напади на офіцерів

За останню добу в США відбулося чотири напади на поліцейських.

У США привели поліцію в підвищену боєготовність через напади на офіцерів
Фото: theweek.co.uk

Серія нападів на поліцейських у США змусила перевести правоохоронців по всій країні в стан підвищеної готовності. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на телеканал CNN.

"Поліція перебуває в стані підвищеної готовності, принаймні одне місто в жалобі після того, як по чотирьох офіцерах в різних містах в неділю було відкрито вогонь", - йдеться в повідомленні.

Відразу четверо офіцерів поліції зазнали в неділю збройних нападів у різних населених пунктах США, один з них загинув на місці.

У двох випадках зловмисники атакували із засідки, повідомляє ВВС.

У Сан-Антоніо (штат Техас) застрелено 50-річного детектива Бенджаміна Марконі. Він виписував штраф, сидячи в машині, коли невідомий під'їхав і вистрілив у нього.

У Сент-Луїсі (Міссурі) сержанта поліції атакували, коли він сидів у поліцейському автомобілі в пробці. Невідомий двічі вистрілив у нього зі своєї машини. Сержант, ім'я якого не називається, перебуває в лікарні в критичному стані. Підозрюваного вбили в перестрілці.

Ще одна атака на поліцейського сталася недалеко від Канзас-сіті (штат Міссурі). Офіцер отримав легкі поранення, підозрюваний від отриманих поранень помер.

На острові Санібел у Флориді поліцейського, що сидів у машині, атакував невідомий, що проїжджав повз. Підозрюваного було поранено і заарештовано. Поліцейський отримав легке поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram