ГоловнаСвіт

Трамп потрапив у секс-скандал

Washington Post знайшла запис від 2005 року, де він говорить про домагання до жінок.

Американська газета Washington Post опублікувала аудіозапис від 2005 року, в якому нинішній кандидат у президенти США Дональд Трамп розповідає про домагання до жінок.

"Ти можеш робити з жінками все, що хочеш, якщо ти зірка", - говорить телеведучому Біллі Бушу Трамп в розпалі бесіди. Далі він хвалиться своєю спробою спокусити заміжню жінку і дотиком до інтимних місць низки інших жінок. Крім того, Трамп зауважив у розмові з ведучим, що його автоматично тягнуть до себе красиві жінки, і він часто намагається їх поцілувати.

Як зазначає BBC,Трамп пояснив свої слова тим, що це був "жарт з роздягальні", і "Білл Клінтон говорив мені куди гірше на полі для гольфу".

Його суперниця з виборів Гілларі Клінтон охарактеризувала відео Трампа як "жах".

Розкритикували колегу і видатні республіканці. Спікер палати представників Пол Райан відкликав раніше надіслане Трампу запрошення на щорічний осінній фестиваль республіканців у його рідному штаті Вісконсін. Лідер республіканської більшості в сенаті Мітч Макконнелл закликав Трампа вибачитися перед усіма жінками, а сенатор Джон Маккейн назвав висловлювання кандидата образливими і такими, що не мають ніякого виправдання.

Нагадаємо, минулого тижня The New York Times з'ясувала, що Трамп не платив прибутковий податок протягом 18 років через заявлені збитки майже на мільярд доларів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram