ГоловнаСвіт

У квартирі російського міліціонера знайшли $120 млн готівкою

"Вилучили тільки кеш будинку, невідомо скільки ще активів".

У квартирі російського міліціонера знайшли $120 млн готівкою

У квартирі російського міліціонера, заступника начальника антикорупційного главку МВС, під час обшуку знайшли $120 млн готівкою. Про це пишуть "РІА Новини" з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Полковника МВС Дмитра Захарченка затримано в п'ятницю у справі про отримання хабара в 7 мільйонів рублів (близько $100 тис.), після цього в його будинку відбувся обшук.

"За попередніми підрахунками, у нього вилучено велику суму доларів, яка в рублевому еквіваленті становить близько 8 мільярдів рублів. Остаточна сума невідома. Вилучили тільки кеш будинку, невідомо скільки ще активів, в цьому напрямку тільки йде робота", - розповіло джерело агентства.

ТАРС з посиланням на свої джерела пише про "мішок грошей", який знайдено в квартирі. "Обшуки пройшли у нього в службовому кабінеті в будівлі ГУЕБіПК в центрі Москви і в його квартирі, під час обшуків у нього знайдено мішок грошей, при цьому значну кількість грошових коштів було виявлено в службовому кабінеті", - розповів співрозмовник видання.

Не виключено, що Захарченко міг бути пов'язаний з кримінальним авторитетом Захаром Калашовим на прізвисько Шакро Молодий, про це пише "Інтерфакс".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram