ГоловнаСвіт

Трамп уникнув замаху

У Лас-Вегасі заарештували 20-річний вбивцю-невдаху з Великобританії.

У Лас-Вегасі (Штат Невада, США) під час передвиборного мітингу претендента на пост президента США Дональда Трампа, заарештували молодика, який намагався скоїти замах на мільярдера.

Про це повідомляє ВВС.

20-річний Майкл Стівен Сендфорд (Michael Steven Sandford) зізнався, що хотів скоїти замах на Трампа. Його затримали минулої суботи, 18 червня, під час спроби вихопити пістолет в одного з поліцейських, які забезпечували безпеку на мітингу.

За словами Сендфорд, він спеціально приїхав з Каліфорнії у Лас-Вегас, щоби вбити кандидата-республіканця, а для тренування вперше в житті пішов на місцеве стрільбище 17 червня. При цьому юнак стверджує, що вбивство Трампа планував протягом року, однак упевненості набрався тільки зараз. Понад те, якби він не спробував вбити Трампа в Лас-Вегасі, Майкл планував поїхати на передвиборному мітингу політика в Фінікс (штат Арізона), для чого вже придбав квитки.

Зазначається, що Майкл є громадянином Великобританії. У суді він заявив, що живе в США вже півтора року. За даними агентства АР, він перебуває в США нелегально і живе у своїй машині.

У МЗС Британії заявили, що "надають допомогу після арешту британського громадянина у Лас-Вегасі".

Нагадаємо

, раніше повідомлялося, що головою виборчого штабу Трампа став колишній піарник Януковича.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram